Werkplek

Winkelverkoop en acquisitie bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Detailhandel

Wat kan je doen?

Onder het toeziend oog van een ervaren begeleider ga je binnen d'Ambacht aan het werk met alle voorkomende taken die te maken hebben met de winkel en de verkoop van producten. In de diverse werkplaatsen van WerkPro worden verschillende producten gemaakt die verkocht worden via interne kanalen, Facebook, Marktplaats en in de winkel. Het is de bedoeling om meer afspraken te maken met andere verkooppunten, bijv. vintagewinkels, voor de verkoop van onze producten.

De werkzaamheden zijn o.a. de zorg voor de inrichting van de winkel, het zoeken van verkooppunten en onderhouden elders in de stad, samen de vorm te geven PR-acties bedenken en uitvoeren om de verkoop van onze artikelen te stimuleren en het bijhouden van Facebook en Marktplaats. We zijn van maandag tot en met vrijdagmorgen geopend.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar de werkzaamheden zoveel mogelijk bij aan te laten sluiten.

Als de functie je bevalt en je hebt er gevoel voor, dan is het mogelijk om verder geschoold te worden.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht en krijg je werkkleding. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen die je helpen op je weg naar betaald werk.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)