Werkplek

Tekstschrijver bij Studio Spinlink

Bedrijf Studio SpinLink, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Protonstraat 6, Groningen
Bedrijfstak Creatie
Multimedia

Wat kan je doen?

Een belangrijk onderdeel van vrijwel alle producten die wij maken is tekst. We schrijven teksten voor onder andere flyers, folders, magazines, websites, kerstkaarten, instructiefilmpjes, brochures, infographics en social media. Als tekstschrijver krijg je de opdracht om teksten te herzien of te herschrijven, interviews af te nemen en te redigeren maar ook om zelfstandig een tekst te schrijven.

Bij het schrijven van tekst houd je niet alleen rekening met boodschap die je over wilt brengen maar ook met de doelgroep tot wie je je richt. Een apart onderdeel is het vertalen van teksten, we krijgen steeds meer opdrachten binnen om Nederlandse teksten te vertalen naar het Engels.

Wat hebben we te bieden?

Lijkt het je leuk om je verder te ontwikkelen in het schrijven van teksten? Met of zonder ervaring ben je welkom om te komen kennismaken. Je werkt bij ons nauw samen met een leuk gemotiveerd team en krijgt begeleiding van 2 werkbegeleiders.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over Studio SpinLink, een keer meedoen/meekijken of stage komen lopen? Neem vrijblijvend contact op.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)