Werkplek

Stoffeerder bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Creatie

Wat kan je doen?

Onder het toeziend oog van een ervaren stoffeerder, ga je in onze stoffeerderij aan het werk met stoffen voor meubels en kleding. Je doet herstelwerk en je leert omgaan met de naaimachines. We werken zowel met eenvoudige naaimachines als industriële machines. De producten die je maakt zijn voor onze winkel, maar ook in opdracht voor klanten. Je bent bezig en leert kleding maken, meubels stofferen, patronen maken en uitknippen. Je hebt contact met klanten en je bent geduldig en precies. Je leert om vragen te stellen als iets lastig is.

Voor deze functie vragen wij van jou veel creativiteit en geduld. Ook is het belangrijk dat je secuur te werk gaat. We zijn van maandag tot en met vrijdagmorgen geopend.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar de werkzaamheden zoveel mogelijk bij aan te laten sluiten.

Als de functie je bevalt en je hebt er gevoel voor, dan is het mogelijk om verder geschoold te worden.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht en krijg je werkkleding. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)