Werkplek

Schoonmaakmedewerker bij Horeca-catering Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie v/d Duyn van Maasdamweg 216-218, Hoogezand- Sappemeer
Bedrijfstak Schoonmaak
Horeca & catering

Wat kan je doen?

In de diverse ruimtes, zoals de kantoren, zalen, toiletten, entree etc., opruim- en schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Dit kunnen de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn, maar ook de wat grotere klussen zoals: ramen zemen, al het tegelwerk, kasten in- en uitruimen en schoonmaken.

Wat hebben we te bieden?

  • Ons project is een hele leuke mogelijkheid om te kijken of schoonmaak- en opruimwerkzaamheden passen bij hetgeen jij graag zou willen.
  • Door de diversiteit aan ruimtes van zowel binnen ons eigen project als ook gebouwen van andere organisaties is er ruim de mogelijkheid om kennis op te doen op het gebied van schoonmaak.
  • De begeleiding in de schoonmaak bestaat uit medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de schoonmaak; daarnaast zijn er diverse medewerkers die al langere tijd op het project werken, waardoor ze in staat zijn de kennis m.b.t. schoonmaak in brede zin over te dragen.
  • Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
  • De verschillende functies/werkplekken die op het project zijn werken erg nauw met elkaar samen (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)
  • In het gebouw zijn meerdere maatschappelijke organisaties actief, die allemaal erg goed met elkaar samenwerken (korte lijntjes).

Over het bedrijf

De “Vredekerk” is het WijkontmoetingsCentrum (WOC) in de wijk Gorecht-West te Hoogezand. Het doel van de “Vredekerk”, is het zijn van een laag drempelige ontmoetingsplek voor alle wijkbewoners ongeacht de culturele achtergrond. Dit betekent dat we laagdrempelige toegang willen bieden voor de diverse activiteiten aan een zo breed mogelijk publiek.

Onze visie hierop is met vele organisaties en vrijwilligers, samen voor een ieder in de wijk, die daar behoefte aan heeft, te zorgen voor ondersteunen in zijn of haar dagelijkse (sociale) leven. Dit kan zijn door het aanbieden van een dagbesteding, het in contact brengen met (hulp) organisaties, of het bieden van een reïntegratie plek. Maar ook door een kopje koffie te kunnen komen drinken of te kunnen lunchen en zo andere mensen te leren kennen.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)