Werkplek

Riepe verkoper bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Overig

Wat kan je doen?

Straatkrant De Riepe is een straatmagazine voor Noord-Nederland en wordt onder verantwoordelijkheid van WerkPro maandelijks op de markt gebracht. Het maandblad informeert de lezers over de onderwerpen die op straat leven en probeert zo de kloof tussen dak- en thuislozen en de ‘gewone’ burgers te verkleinen. Op verschillende plaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe wordt De Riepe verkocht. Ook in Leeuwarden is een groep Riepe-verkopers actief. Dit wordt vanuit d'Ambacht gedaan onder een ervaren begeleider.

Elke verkoper heeft een vaste standplaats. Het Riepe-team zorgt voor de maandelijkse verkoop van de straatkranten aan de verkopers en de verdeling van de standplaatsen.
Tussendoor is het mogelijk om je voorraad Riepes aan te vullen bij d'Ambacht op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Wat hebben we te bieden?

Minimaal 1x per maand koop jij zelf de Riepes in voor 1 euro. De verkoopprijs is 1,80 euro en het verschil mag je houden. Je mag Riepe-verkoper worden als je dak- of thuisloos bent of te kampen hebt met verslavingsproblematiek. Je krijgt van ons een geldig pasje die je altijd bij je moet dragen. Enige gedragsregels krijg je aan het begin van ons mee, zoals vriendelijk zijn, niet opdringerig en op gepaste afstand van een winkel staan.

Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)