Werkplek

PR, Marketing & Evenementenmedewerker

Bedrijf Wijkwerken Oosterpark, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Zaagmuldersweg 3, Groningen
Bedrijfstak Horeca & catering
Creatie
Administratie & communicatie

Wat kan je doen?

Je vindt het leuk om samen met ons leuke acties te bedenken en deze vorm te geven. We borrelen van de ideeën, zo willen we graag een afhaal- en bezorgservice opzetten en incidentele thema avonden zoals barbecues, brunches & high tea’s. Je deelt ons enthousiasme over het restaurant en draagt alle relevante informatie graag uit middels de diverse sociale media.

Wat hebben we te bieden?

Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk. Wij bieden prettige ontspannen en veilige werkplekken, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Afhankelijk van het soort traject behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw!

Over het bedrijf

Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk én zich tegelijk actief willen inzetten om de Oosterparkwijk nog weer een stukje leuker, mooier, schoner en veiliger te maken. Dubbel effect dus!

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)