Werkplek

PR, communicatie en vormgeving medewerker bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Creatie
Administratie & communicatie

Wat kan je doen?

Onder het toeziend oog van een ervaren begeleider ga je binnen d'Ambacht aan het werk met alle voorkomende PR en communicatietaken, zoals interviews afnemen en uitwerken en PR-materiaal maken voor de winkel en de buurt. Je mag meedenken over alles wat nodig is om d'Ambacht meer zichtbaar te maken en te houden. Je doet alles in samenwerking met Studio Spinlink en de PR en communicatie-afdeling van WerkPro.
Het is handig als je al wat ervaring hebt met vormgevingsprogramma’s maar ook met programma’s als Word en Excel. We zijn van maandag tot en met vrijdagmorgen geopend.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar de werkzaamheden zoveel mogelijk bij aan te laten sluiten.

Als de functie je bevalt en je hebt er gevoel voor, dan is het mogelijk om verder geschoold te worden.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht en krijg je werkkleding. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen die je helpen op je weg naar betaald werk.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)