Werkplek

Metaalbewerker bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Techniek
Overig

Wat kan je doen?

Onder begeleiding van een ervaren metaalbewerker ga je leren lassen, boren, slijpen en doe je constructiewerk op de metaalafdeling. Op de metaalafdeling maken wij producten in opdracht van klanten maar ook producten die wij verkopen in onze winkel. Denk hierbij aan kachels, filters en meubels van eigen ontwerp. Soms knappen we fietsen op. Je leert werken met verschillende machines en gereedschappen. We besteden vooral veel aandacht in het veilig werken met machines en materialen.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar de werkzaamheden zoveel mogelijk bij aan te laten sluiten.

Je krijgt bedrijfskleding. Als het werken op de metaalafdeling je bevalt en het past bij je, is het mogelijk om cursussen te volgen die passen bij het werk.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)