Werkplek

Keukenmedewerker bij Horeca-Catering Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie v/d Duyn van Maasdamweg 216-218, Hoogezand
Bedrijfstak Horeca & catering

Wat kan je doen?

Er wordt dagelijks gestart met het klaarzetten van de spullen die nodig zijn voor de bestellingen die er voor die dag zijn en daarna de voorbereidingen voor de lunch. Dit kan zijn o.a.: het maken van div. belegde broodjes, snijden van groenten, klaarzetten van middelen en materialen die de koks nodig hebben om te koken, hand en spandiensten voor de koks verrichten, opruimen, afwassen, materialen en keuken schoonmaken.

Wat hebben we te bieden?

• Ons project is een hele leuke mogelijkheid om te kijken of keuken- en horecawerkzaamheden passen bij hetgeen jij graag zou willen.
• Door de diversiteit aan medewerkers van verschillende nationaliteiten in de keuken hebben we een zeer breed en gevarieerd aanbod van gerechten waardoor je veel kennis hierover kunt opdoen
• De begeleiding in de keuken bestaat uit medewerkers die ruime ervaring hebben in de horeca waarvan je veel kunt leren.
• Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
• De verschillende functies/werkplekken die op het project en zijn werken erg nauw met elkaar samen (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)
• In het gebouw zijn meerdere maatschappelijke organisaties actief, die allemaal erg goed met elkaar samenwerken (korte lijntjes)

Over het bedrijf

De “Vredekerk” is het WijkontmoetingsCentrum (WOC) in de wijk Gorecht-West te Hoogezand. Het doel van de “Vredekerk”, is het zijn van een laag drempelige ontmoetingsplek voor alle wijkbewoners ongeacht de culturele achtergrond. Dit betekent dat we laagdrempelige toegang willen bieden voor de diverse activiteiten aan een zo breed mogelijk publiek.

Onze visie hierop is met vele organisaties en vrijwilligers, samen voor een ieder in de wijk, die daar behoefte aan heeft, te zorgen voor ondersteunen in zijn of haar dagelijkse (sociale) leven. Dit kan zijn door het aanbieden van een dagbesteding, het in contact brengen met (hulp) organisaties, of het bieden van een reïntegratie plek. Maar ook door een kopje koffie te kunnen komen drinken of te kunnen lunchen en zo andere mensen te leren kennen.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)