Werkplek

Kaarsenmaker bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Creatie

Wat kan je doen?

Onder het toeziend oog van een ervaren begeleider en kaarsenmaker, leer je hoe je kaarsen kunt maken. Als kaarsenmaker ben jij in onze kaarsenmakerij bezig met het maken van allerlei soorten en maten kaarsen. Deze kaarsen worden gemaakt voor onze winkel, maar ook voor klanten:

  • tuinfakkels
  • thema kaarsen
  • kaarsen van eigen ontwerp

Voor deze functie vragen wij van jou veel creativiteit en geduld. Ook is het belangrijk dat je secuur te werk gaat.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar de werkzaamheden zoveel mogelijk bij aan te laten sluiten.

Mocht het werken bij de kaarsenmakerij je bevallen en de manier van werken past bij je, dan is het mogelijk om cursussen te volgen die passen bij de richting die je op wilt.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht en krijg je werkkleding. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)