Werkplek

Horeca/schoonmaak-medewerker bij NME-kinderboerderij Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Burgemeester van Royenstraat West 11, Hoogezand
Bedrijfstak Horeca & catering
Schoonmaak

Wat kan je doen?

De kinderboerderij bestaat nu inmiddels 25 jaar. Jaarlijks verwelkomen wij nu zo'n 25.000 bezoekers en dat aantal blijft gestaag groeien. De kinderboerderij heeft met name oud-Hollandse rassen, maar ook dieren zoals cavia's en bijzondere buitenlandse rassen. Er is ook een horeca voorziening op het terrein.

Als horeca/schoonmaak-medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Je verzorgt de koffie- en theevoorziening voor de medewerkers, bediening van bezoekers (koffie/thee/fris en kleine kaart) zowel binnen als op het terras, schoonmaken van de diverse ruimtes/toiletten in het gebouw.

Wat hebben we te bieden?

  • Ons project is gelegen in een park; een prachtige locatie bestaande uit een natuurtuin en kinderboerderij/dierenweide.
  • Een kleine groep vaste vrijwilligers samen met professionele begeleiding die er zorg voor draagt dat je goed wordt ingewerkt en dat duidelijk is wat je taken zullen zijn.
  • Als medewerker horeca-schoonmaak werk je in een groep of zelfstandig volgens de aanwijzingen van de projectbegeleider, maar ook eigen initiatieven en ideeën zijn in overleg mogelijk.
  • Een diversiteit aan medewerkers in de hele medewerkersgroep die elkaar kunnen versterken en aanvullen daar waar nodig is
  • Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
  • De verschillende functies die op het project zijn, werken erg nauw met elkaar samen (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)
  • Los van de waardering van collega’s en begeleiding hebben we ook te maken met gasten/bezoekers die het altijd erg waarderen ons project te bezoeken.
(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)