Werkplek

Filmer/editor bij Studio Spinlink

Bedrijf Studio SpinLink, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Protonstraat 6, Groningen
Bedrijfstak Creatie
Multimedia

Wat kan je doen?

In het filmteam zijn verschillende functies die allemaal belangrijk zijn voor het eindresultaat. Zo kan je opnames maken van beeld of geluid, maar je kunt ook bezig zijn met nabewerking en montage.
Als team bespreek je samen de opdracht, werk je idee├źn uit en maak je een kort script. Als er we op een externe locatie gaan filmen overleggen we met de opdrachtgever en gaan we indien mogelijk van te voren kijken hoe het zit met het licht en geluid op de locatie.
Het op pad gaan en filmen doen we meestal met een klein team. Het inladen en monteren is iets wat je individueel doet, wel krijg je hierbij de nodige ondersteuning.

Wat hebben we te bieden?

Lijkt het je leuk om met film aan de slag te gaan? Met of zonder ervaring ben je welkom om te komen kennismaken. Je werkt bij ons nauw samen met een leuk gemotiveerd team en krijgt begeleiding van 2 werkbegeleiders.
We bieden een rustige werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt te werken met filmapparatuur en professionele montage software.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over Studio SpinLink, een keer meedoen/meekijken of stage komen lopen? Neem vrijblijvend contact op.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)