Werkplek

Facilitair medewerker bij d’Ambacht

Bedrijf d'Ambacht, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden
Bedrijfstak Schoonmaak

Wat kan je doen?

Onder het toeziend oog van een ervaren werkbegeleider ga je binnen d'Ambacht aan het werk om meer te leren over facilitaire werkzaamheden. In eerste instantie gaat het over alle schoonmaakwerkzaamheden, binnen en buiten het gebouw. Hierbij zijn de schoonmaak van de keuken, de kantine en de toiletten van groot belang. Ook de winkel en de werkplaatsen horen erbij. Je signaleert hierbij ook of er zaken missen of gerepareerd moeten worden. Indien nodig schakel je anderen in. We zijn van maandag tot en met vrijdagmorgen open.

Wat hebben we te bieden?

’s Morgens beginnen we gezamenlijk met een bakje koffie voordat we aan het werk gaan. Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. Begeleiders en stagiaires staan klaar om te helpen met de werkzaamheden maar ook met andere lastige zaken zoals hulp bij solliciteren of werken aan eigen doelen. Ben je het Nederlands niet zo goed machtig, dan helpen we je hier ook mee, net als met beter samenwerken of structuur aanbrengen. We kijken vooral ook naar je krachten en competenties en proberen daar zoveel mogelijk de werkzaamheden bij aan te laten sluiten.

Mocht de functie je bevallen en je hebt er oog voor, dan is het mogelijk om een HACCP-training te gaan volgen en/of Sociale Hygiëne.

Je kunt ook lid worden van de cliëntenraad om op die manier mee te praten en zaken te verbeteren.
Als het nodig is word je gehaald en gebracht en krijg je werkkleding. Als het goed gaat is het mogelijk om mee te doen aan extra trainingen of cursussen.

Gedurende je traject bij d'Ambacht, is er een trajectbegeleider die je vorderingen samen met de werkbegeleider in de gaten houdt en met je bespreekt.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)