Werkplek

Communicatiemedewerker bij Wijkwerken Oosterpark

Bedrijf Wijkwerken Oosterpark, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Zaagmuldersweg 3, Groningen
Bedrijfstak Buurtbeheer
Administratie & communicatie

Wat kan je doen?

De zalenverhuur, het Stadsrestaurant, de grafische werkplaats, het jongerencentrum en de buurtaccommodaties hebben allemaal een programma en willen zich kenbaar maken aan de wijk dan wel de stad. Dat doen we door actief een online wijkagenda, Facebookpagina’s, Instagram en websites te onderhouden en leuke acties te bedenken en uit te voeren.
Ben jij schrijfvaardig en sta je graag in contact met allerlei mensen om informatie op te halen? Dan is dit misschien iets voor jou. We zoeken een representatief en enthousiaste medewerker die voorstellen kan doen met betrekking tot het inzetten van marketingmiddelen en betrokken is bij de uitvoering daarvan.

Wat hebben we te bieden?

Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk. Wij bieden prettige ontspannen en veilige werkplekken, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Afhankelijk van het soort traject behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw!

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)