Werkplek

Buurtconciërge bij Wijkwerken Oosterpark

Bedrijf Wijkwerken Oosterpark, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Zaagmuldersweg 3, Groningen
Bedrijfstak Buurtbeheer

Wat kan je doen?

Als buurtconciërge ben je actief op pad in de wijk en zichtbaar voor wijkbewoners. Je signaleert gebreken en/of vervuiling aan de openbare ruimte en bent in contact met buurtbewoners over de leefbaarheid in de wijk. Deze informatie verzamel je en koppel je terug aan je werkbegeleider. Samen zet je de signalen door naar de juiste instanties en pak je klussen zelf op waar mogelijk. Zo ruim je zwerfvuil op en legen we structureel de extra prullenbakken in de wijk.

We starten elke dag gezamenlijk om 09.00 uur met koffie/thee op Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau. Daar verdelen we de taken, er is van alles te doen, u kunt aangeven waaraan u wilt meehelpen.

Zo rijden we met een auto door de wijk om de nieuw geplaatste prullenbakken te legen, lopen we routes door de wijk om zwerfvuil te verwijderen, helpen we de verschillende buurtaccommodaties met o.a. kleine reparaties. We maken een praatje met de buurtbewoners in de wijk, helpen de bewoner waar het kan (zoals met het vullen van een ketel) en signaleren en melden eventuele gebreken aan de openbare ruimte bij de gemeente.

Wat hebben we te bieden?

Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk. Wij bieden prettige ontspannen en veilige werkplekken, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Afhankelijk van het soort traject behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw!

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)