Werkplek

Assistent educatiemedewerker bij NME-kinderboerderij Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Burgemeester van Royenstraat West 11, Hoogezand
Bedrijfstak Groen & omgeving
Overig

Wat kan je doen?

De NME-kinderboerderij heeft voor basisschoolleerlingen een educatie aanbod. Tijdens deze lessen worden onderwerpen besproken die in de klas moeilijk te leren zijn. Bijvoorbeeld het waarnemen van de natuur om ons heen. Als assistent educatiemedewerker ga je assisteren bij het verzorgen van de diverse lessen voor basisschoolleerlingen.

Wat hebben we te bieden?

  • Ons project is gelegen in een park; een prachtige locatie bestaande uit een natuurtuin en kinderboerderij/dierenweide.
  • Een kleine groep vaste vrijwilligers, die samen met professionele begeleiders, er voor zorgt dat je goed wordt ingewerkt en dat duidelijk is wat je taken zullen zijn.
  • Als medewerker educatie werk je in een groep of zelfstandig, volg je de aanwijzingen van de projectbegeleider, maar eigen initiatieven en ideeën zijn in overleg mogelijk.
  • Een diversiteit aan medewerkers in de hele medewerkersgroep die elkaar kunnen versterken en aanvullen daar waar nodig is
  • Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
  • De verschillende functies die op het project mogelijk zijn, zijn nauw met elkaar verbonden (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)
(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)