Werkplek

Allround hostel medewerker bij Simplon Hostel

Bedrijf Simplon Hostel, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Boterdiep 73-2, Groningen
Bedrijfstak Horeca & catering
Overig

Wat kan je doen?

Simplon Hostel zoekt voor zowel de avond als overdag allround hotelmedewerkers op vrijwillige basis. In ons hotel kun je als hotelmedewerker werken achter de balie waarbij je verantwoordelijk bent voor het inchecken van gasten, het beantwoorden van telefoontjes, het aannemen van reserveringen, informatievoorziening en de verkoop van producten als koffie, fris en licht alcoholische drankjes. Daarnaast zorg je er in een team voor dat de kamers en zalen, het sanitair en de balieruimte schoongemaakt worden en schoon blijven.

We zijn 7 dagen per week geopend en vinden het fijn als je af en toe beschikbaar bent in het weekend. Onder begeleiding wordt er gewerkt aan eigen werknemersvaardigheden en is er de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring in het hotelwezen. Lijkt het je leuk bij ons te werken? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Wat hebben we te bieden?

  • Het Simplon Hostel is een leuke, gezellige werkplek waar je ervaring kunt opdoen binnen verschillende werkvelden zoals huishoudelijke dienst, receptie, horeca en beveiliging.
  • Je werkt in een enthousiast team met collega‚Äôs die zeer verschillende achtergronden hebben.
  • Er is oog voor je interesse en ontwikkeling. Tijdens de kennismaking kijken we waar je voorkeuren liggen.
  • Je wordt begeleid door ervaren projectbegeleiders. Zij bekijken samen met jou welke begeleiding en ondersteuning je nodig hebt.
  • Je werk wordt gewaardeerd.
  • Afhankelijk van je begeleidingsvraag en trajectvorm krijg je een uurvergoeding.

Over het bedrijf

Simplon Hostel is een aantrekkelijk geprijsde overnachtingsgelegenheid van de stad Groningen. Het Simplon Hostel ligt aan een bijzonder binnenplein op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt. Het hostel is het hele jaar door geopend en biedt plaats aan 95 personen. Er verblijven zowel Nederlandse als internationale gasten.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)