Werkplek

Algemeen medewerker-chauffeur bij Horeca-catering Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie v/d Duyn van Maasdamweg 216-218, Hoogezand- Sappemeer
Bedrijfstak Logistiek & transport

Wat kan je doen?

In deze functie ben je een “manusje van alles”. Van chauffeurswerkzaamheden tot klusjes- en of schoonmaakwerkzaamheden. Tevens ondersteuning bij alle andere functies die het project heeft.
Er wordt dagelijks gekeken naar werkzaamheden die de hoogste prioriteit hebben.

Wat hebben we te bieden?

  • ons project is een hele leuke mogelijkheid om te kijken of deze veelzijdige taken en werkzaamheden passen bij hetgeen jij graag zou willen.
  • door de diversiteit aan werkzaamheden binnen ons eigen project als ook opdrachten van andere organisaties is er ruim de mogelijkheid om kennis op te doen op diverse gebieden.
  • de begeleiding bestaat uit medewerkers die jarenlange ervaring hebben in deze werkzaamheden en daarnaast zijn er diverse medewerkers die al langere tijd op het project werken, waardoor ze in staat zijn hun kennis in brede zin over te dragen.
  • het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
  • de verschillende functies/werkplekken die op het project zijn werken erg nauw met elkaar samen (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)
  • in het gebouw zijn meerdere maatschappelijke organisaties actief, die allemaal erg goed met elkaar samenwerken (korte lijntjes).

Over het bedrijf

De “Vredekerk” is het WijkontmoetingsCentrum (WOC) in de wijk Gorecht-West te Hoogezand. Het doel van de “Vredekerk”, is het zijn van een laag drempelige ontmoetingsplek voor alle wijkbewoners ongeacht de culturele achtergrond. Dit betekent dat we laagdrempelige toegang willen bieden voor de diverse activiteiten aan een zo breed mogelijk publiek.

Onze visie hierop is met vele organisaties en vrijwilligers, samen voor een ieder in de wijk, die daar behoefte aan heeft, te zorgen voor ondersteunen in zijn of haar dagelijkse (sociale) leven. Dit kan zijn door het aanbieden van een dagbesteding, het in contact brengen met (hulp) organisaties, of het bieden van een reïntegratie plek. Maar ook door een kopje koffie te kunnen komen drinken of te kunnen lunchen en zo andere mensen te leren kennen.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)