Werkplek

Algemeen medewerker bij NME-kinderboerderij Hoogezand

Bedrijf WerkPro Hoogezand, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Burgemeester van Royenstraat West 11, Hoogezand
Bedrijfstak Groen & omgeving
Schoonmaak
Overig

Wat kan je doen?

Als algemeen medewerker krijg je kleine onderhoudsklusjes bij zowel de kinderboerderij, de tuin, in en om het gebouw en de bijgebouwtjes. Ook ga je assisteren bij diverse activiteiten bij het project en ben je chauffeur voor diverse boodschappen; bezorgtaken etc.

Wat hebben we te bieden?

• Ons project is gelegen in een park; een prachtige locatie bestaande uit een natuurtuin en kinderboerderij/dierenweide.
• Een kleine groep vaste vrijwilligers samen met professionele begeleiding die er zorg voor draagt dat je goed wordt ingewerkt en dat duidelijk is wat je taken zullen zijn.
• Als medewerker algemeen werk je in een groep of zelfstandig volgens de aanwijzingen van de projectbegeleider maar ook eigen initiatieven en ideeën zijn in overleg mogelijk.
• Een diversiteit aan medewerkers in de hele medewerkersgroep die elkaar kunnen versterken en aanvullen daar waar nodig is
• Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer; gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.
• De verschillende functies die op het project zijn, werken erg nauw met elkaar samen (de werkzaamheden worden “met elkaar” gedaan)

Over het bedrijf

De kinderboerderij bestaat nu inmiddels 25 jaar. Jaarlijks verwelkomen wij nu zo'n 25.000 bezoekers en dat aantal blijft gestaag groeien. De kinderboerderij heeft met name oud-Hollandse rassen, maar ook dieren zoals cavia's en bijzondere buitenlandse rassen.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)