Werkplek

Medewerker huishoudelijke dienst bij Simplon Hostel

Bedrijf Simplon Hostel, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Boterdiep 73-2, Groningen
Bedrijfstak Horeca & catering
Schoonmaak

Wat kan je doen?

Het Simplon Jongerenhotel is een levendig bedrijf waar veel gebeurt. We kunnen zo’n 95 gasten herbergen wat betekent dat er iedere dag opnieuw gasten in- en uitchecken. Dit betekent ook veel schoonmaak dus we zijn op zoek naar een medewerker op vrijwillige basis voor de huishoudelijke dienst.

 

Taakomschrijving :

Het schoonhouden van het hotel mbt kamers, zalen, ontbijt, sanitair en receptieruimte. Iedere dag opnieuw vertrekken er gasten en moeten komende gasten een frisse, schone ruimte/zaal/kamer krijgen. Als huishoudelijke dienst zorg je samen met je collega’s dat het hotel weer op orde is.

Dus vindt je het leuk om te poetsen en heb je oog voor wat vies is, dan is werken in ons hostel wellicht iets voor jou! Bereidheid om ook in de weekenden te werken zou fijn zijn.

Wat hebben we te bieden?

  • Een informele werksfeer
  • Leuke collega’s
  • Mogelijkheid om trainingen te volgen
  • We kijken naar je mogelijkheden
  • Gezamenlijke lunch

Over het bedrijf

Simplon Hostel is een aantrekkelijk geprijsde overnachtingsgelegenheid van de stad Groningen. Het Simplon Hostel ligt aan een bijzonder binnenplein op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt. Het hostel is het hele jaar door geopend en biedt plaats aan 95 personen. Er verblijven zowel Nederlandse als internationale gasten.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)