Werkplek

Allround medewerker bij Wijkhotel Stee & Stad

Bedrijf Wijkhotel Stee in Stad, (Bedrijfsinformatie)
Locatie Floresstraat 75, Groningen
Bedrijfstak Horeca & catering
Schoonmaak
Overig

Wat kan je doen?

Onder begeleiding wordt er gewerkt aan eigen werknemersvaardigheden en is er de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring in het hotelwezen. Denk aan; gasten ontvangen, ontbijt serveren, schoonmaken van ruimtes, wassen en strijken, beheer boekingen, klusjes in/rondom woningen en daarbij staan we altijd open voor jouw ideeën ter verbetering of ontwikkelingen van het hotel.

Wat hebben we te bieden?

  • Je kunt in een kleinschalige setting kennismaken met verschillende functies binnen een (Wijk)hotel
  • Je werkt in een enthousiast team met collega’s die zeer verschillende achtergronden hebben.
  • Er is oog voor je interesses en ontwikkeling. Tijdens de kennismaking gaan we het hebben over welke voorkeuren je hebt en stemmen we samen de werkzaamheden af.
  • Je wordt begeleid door ervaren projectbegeleiders. Zij bekijken samen met jou welke begeleiding en ondersteuning je nodig hebt. Dit kan op verschillende manieren, afgestemd op het traject en persoonlijke behoefte.
  • Afhankelijk van je begeleidingsvraag en trajectvorm krijg je een uurvergoeding.

Over het bedrijf

Stee in stad is een hotel in een ander jasje. Onze kamers zijn verspreid door de wijk waardoor de gasten het ultieme Groningse stadsgevoel kunnen ervaren. Het Wijkhotel bevindt zich in de Groningse Korrewegwijk , drie bovenwoningen zijn omgetoverd tot twaalf mooie kamers. De receptie is op hooguit 400 meter afstand van deze kamers.

(niet verplicht)
Vul hier in wat je wilt. Vertel iets over jezelf. Vertel iets over het werk dat je zoekt.
Sleep de bestanden hier bestanden selecteren...
(niet verplicht)